25e januari 2013

Yo!
 
Idag har den svenska filmen Ego premiär. Har kollat på trailern ett antal gången, haha, och den verkar vara riktigt bra faktiskt. Brukar annars inte gilla svenska filmer. Vet inte riktigt varför, men så är det! I onsdags åkte jag hem till Mellie Lie för första gången. Det var fullt hus! Hon har jättemånga syskon men det tycker jag bara är kul, dock en aning intimidating (vad är det svenska ordet?) för mig som är lite blyg. Vi tjockade oss och pluggade. Sedan gjorde vi några videos på brittiska. Vi ska nämligen bli kända vloggare! ;)
 
Gårdagen var inte så intressant. Jag hade pianolektion som vanligt... Just nu sitter jag hemma hos min bror, lutad mot ett element. Skoldagen var bra och jag var allmänt glad. Franskan var inställd och jag fick sovmorgon. Efter skolan åker jag som planerat till Delski (kallar min bror det). Men när jag är en minut från huset så får jag ett sms där det står att ingen är hemma, och att de kommer om en timme. Och där står jag, kissnödig med världens tyngsta väska på axeln samtidigt som jag håller på att förfrysa. Gissa om jag blev arg!? Blev iallafall tvungen att GÅ hem. Trodde jag skulle bli tvungen att amputera bort mina fötter och händer. Men nu sitter jag här iallafall, återigen glad - Delski fick sig en liten utskällningen (ringde mamma) , muahahaha!! >:) //jobbig lillasyster!
 
Åh, längtar typ ihjäl mig efter det nya avsnittet av PLL. Varför ska det ta så lång tid? Nu ska jag återgå till pluggandet aka lidandet.
 
Puss ♥
 
"De kända vloggarna - Mellie Lie & Lorry"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0