9e januari 2012

 Ligger i sängen och ska snart sova. Har precis kollat på nya Pll avsnittet. Skulle titta på det igår, men det hade inte kommit ut än. Ånej...Min mage kurrar. Hatar att lägga mig hungrig. Suck!
 
Idag var det "dateonsdag". Så efter skolan åkte jag till Gullmarsplan och mötte upp Fifo (min låtsaspappa). Sedan åkte vi och käkade. Det blev thai även denna gång, mums! Var faktiskt en aning nervös innan jag skulle åka, hehe, eftersom jag skulle aktivera mitt sl kort. Det gick inte så bra när jag skulle göra det på bussen påväg till skolan. Stoppade upp hela bussen och fick en massa arga blickar på mig. Men måste man, så måste man! Efter maten köpte jag (eller jag fick en) b&j och vi åkte hem och kolla på film. Vi såg Colombiana med Zoe Saldana. Riktigt bra, rekommenderas!
 
Nu måste jag försöka sova. Håller på att somna i skolan men sen när jag kommer hem är jag jättepigg? Whats wrong with me!? Längtar till fredag då jag ska till min bror.
 
Godnatt ♥
 
När jag var och fikade med Sofia för ett tag sen.. måste ladda upp nya bilderna snart. Bara jag hittar min USB-sladd, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0