Tandläkren

Jupp, idag var jag hos tandläkaren för att fixa ett hål. Jag är inte rädd för att gå till tandläkaren, men jag älskar inte precis det. Fast vem gör det, haha? Det känns så obehagligt när de håller på och fixa och trixa i munnen på en. Jag fick bedövning för första gången och det var fan riktigt läskigt. Tandläkarna höll på att snacka om skidåkning och sina barn, skrattade och hade trevligt medan jag ligger där och försöker att inte svälja. INTE KUL!
 
Mitt ansikte håller på att återhämta sig nu. Började bli lite orolig när jag knappt kunde blinka med ena ögat. Ser inte normal ut när jag ler, haha.
 
Kram :)
 
 
Förra i veckan när vi var "supposed to be" på promenad!
 
 

I'm back.

Hej bloggen!
 
Nu har jag inte bloggat på ett bra tag. Men det har varit fullt upp med skolan, och jag har inte haft någon lust att blogga. Jag menar..det är ju ändå ingen som läser den! Fast efter att ha fundederat ett tag, så kom jag på att jag faktiskt bloggar för min egen skull. Så att jag kan titta tillbaka om ett par år och se vad jag gjorde och tänkte som sjuttonåring. Självklart så drömmer en liten (ok då, ganska stor) del av mig att få en stor blogg med en massa läsare så att jag kan få en massa möjligheter och tjäna pengar som bland annat Kenza. Tänk vad kul det skulle vara! Eller?
 
Har studiedag idag vilket är SÅ SKÖNT! En dags extra lov. Ska vara duktig och städa mitt rum, som enligt mamma, ser ut som en svinstia. Fattar inte vad hon ska ta och göra i mitt rum!? Ja, ja..jag antar att man mår bättre när det är rent och fint runt omkring än. När mamma och Alexandra kommit hem blir det bak. Mums!
 
Jag har en ny känsla i magen - positiv. Kan inte beskriva det, men jag börjar se på saker och ting annorlunda nu.
 
Skriver snart igen. ♥
 

Stay

Äntligen har videon kommit! ♥

Karbin

Hellu!
 
Skrev ett inlägg igår, men det kom aldrig upp. Hmm? Det jag skrev var bara det jag hade gjort under dagen..
Efter skolan hade jag pianolektion och sedan åkte jag och handlade mat. JAG - handla mat!...Det är inget som sker ofta kan jag säga! Lite vuxenpoeng till mig då, hehe. Det var dessutom jag som erbjöd mig! Tyvärr var det inte så lätt att hitta allt jag behöde. Gick runt hela affären minst tre gånger. När jag frågade en snubbe som jobbade där efter pastasallad så undrade han om jag ville att den skulle vara färsk? Jag ba, öhm jaa? Så tog han mig till grönsakerna!? Haha, ja det är inte det lättaste att handla mat. Det blev dessutom två feta matkassar och sen så hade jag också min väska fullproppad med skolböcker. Trodde seriöst min axel gått ur led! Men när jag stod och väntade på bussen i kylan med de tunga grejerna så fick jag lite energi. En kvinna sa nämligen att jag såg ut som en fotomodell! Fattar inte varför,- var osminkad, mitt hår stod åt alla hår osv. Men det är sjukt hur glad man kan bli av små komentarer.
 
Idag hade jag idrottsdag. Så jag åkte och klättrade på ett ställe i Älvsjö tror jag som heter Karbin. Skitkul var det! Men mina armar är helt döda. Det är ansträngde att bara skriva detta inlägg haha. Slutade klockan tolv vilket skulle ha varit jätteskönt om jag inte var utelåst i flera timmar. Alla mina planer på en mysig fredag vart förstörd!! Låg och grät i några minuter utanför dörren tills mina ben började stickas och jag var säker på att jag skulle bli tvungen att amputera mina tår. Så jag gick till biblan och satt där i ett par timmar tills Marlen kom hem. När jag ändå var i centrum så passade jag på köpa jordgubbar och choklad. Men min efterrätt ser ut som bajskorvar, haha..
 
Okej, creds till den som läste hela  meningslösa texten!
 
Tjingeling!
 
 

New day

 
Jupp, ny dag - nya tag! Den här veckan har variti sjukt seg. Idag slutar jag sent, sen har jag piano lektion och efter det måste jag gå och handla med en tung väska i det här äckliga vädret. Åh, jag orkar inte. Önskar jag hade körkort och bil. Vill bara krypa tillbaka in i min varma säng och sova resten a livet.
 
Hoppas ni är piggare än vad jag är...
 
Kram
 
Åååh, ta mig tillbaks...Nu snälla!
 
 
 

Size Matters

 
Sitter och käkar mellis med en gigantisk kopp te i handen! Det snöar som bara den ute och mina positiva känslor är som bortblåsta. Som vanligt är det plugg som står på schemat. Har massor med saker som måste göras. Suck...
 
Jag längtar så himla mycket efter att skaffa jobb, käna pengar, bli självständig, resa runt och se världen. Åh, att det ska vara så jobbigt med skola alltså. Men man ska komma ihåg att allt blir lättare om man har ett mål att kämpa för!
 

Tori Kelly

 Sjuuukt grym!
 
 
  

Sunshine

 
 
Redan förtsa februari, och solen skiner! Härligt!! Blir så mycket piggare och allt känns positivare med sol tycker jag. Juste..Min dator funkar nu! Tack Fifo!! ♥
 
Den här veckan har kännts rätt så lång, även fast det varit mycket mindre skol timmar än vanligt. I måndags var det studiedag. I tisdags var det halvdag + träning. I onsdags var Emelie hemma hos mig. Igår tränade jag och idag hade jag bara två lektioner..    
 
Jag har bestämt mig att börja ta hand om mig bättre. Äta nyttigt, träna osv. Men det kommer bli riktigt svårt eftersom jag älskar mat! Onyttig mat!
 
Nu ska jag äta, hehe. Inget nyttigt, men det är ju fredag! Man ska inte glömma att unna sig något gott då och då. Problemet är att det kan bli lite för ofta.
 
Hare bra! ;)
           

RSS 2.0