R.I.P Lennart Norrbom

Gokväll bloggis!
 
Har precis tränat röven av mig. Känns riktigt bra! Det är dags att komma igång nu, efter en alldeles för lång paus. Men det gäller att inte tappa motivationen eller fokus, vilket är tufft.
 
Idag slutade jag tidigare på grund av att en lärare, endast 61 år gammal, dog i helgen av hjärtinfarkt. Jag hade personligen inte honom som lärare, men det känns ju ändå sorligt och lite läskigt. Men det sorgligaste är att alla elever som inte kände honom, inklusive jag, faktiskt blev glada över att få sluta tidigare. Visst, alla tyckte det var hemskt (hoppas jag), men förblev trots det oberörda. Det är ungefär samma sak som när man läser nyheterna - "230 unga människor döda i brand på nattklubb i Brasilien". Shit vad hemskt, tänker nog de flesta. Nästa dag är som om det aldrig inträffat, händelsen bortglömd...Fast det är väl "livets naturliga gång", som Ellinor uttryckte det idag.
 
Döden är om inte den största, en utav mina största rädslor. Bara om jag tänker på döden så känns det som att jag kommer bli galen. Ovetskapen om den eviga frågan - Vad händer efter döden, är skrämmande. Men jag tror denna rädsla också beror på att jag inte är fullt nöjd över mitt liv. Jag är väldigt lyckligt lottad över att ha de människorna jag har runt omkring mig, att bo i Sverige med massa möjligheter osv. Så det är absolut inte det jag menar när jag säger att jag inte är nöjd. Det jag menar är att jag inte riktigt hunnit uppleva och uppnå det jag önskar. Sedan är en del av rädslan att bli bortglömd. Om jag dör kommer självklart min familj och mina vänner komma ihåg mig. Men vad händer när de dör? Det blir som om jag aldrig existerat. Jag vet inte hur, men jag skulle på något sätt vilja beröra och påverka människor. Bli ihågkommen för någonting bra.    
 
När jag uppnått mina mål och drömmar och är fullt nöjd över mitt liv, först då kommer jag kunna sluta att vara rädd och acceptera döden. Men jag har en lång väg att gå.
  
 
 
Det finns inget som beskriver det jag känner bättre än I was here - en utav mina favoritlåtar!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2013-01-30 @ 18:32:10
URL: http://flizanlizan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0